Regelgeving


Regelgeving

Bij het organiseren van een evenement of runnen van een vereniging kom je ook in aanmerking met regelgeving. Veel organisatoren en bestuurders vinden deze aspecten niet het leukste onderdeel. Eventerz helpt je met al deze regelgevingszaken, zodat je de risico’s zo klein mogelijk houdt en de zaken goed geregeld hebt. Dit geeft rust en overzicht.

Hoe regel je bijvoorbeeld een vergunningaanvraag bij de gemeente? Er zal dan een draaiboek en een plattegrond moeten komen, en afhankelijk van de grootte van het evenement wordt er soms ook een veiligheidsplan, een horecaplan en een verkeersplan gevraagd.

Andere juridische aspecten die een rol spelen bij de organisatie van een evenement zijn de regelgeving rondom online veiligheid en privacygevoelige informatie en het opstellen van contracten voor sponsoren en artiesten.

Onderschat ook niet het aanvragen van een evenementenverzekering. Op voorhand moet je de risico’s goed in kaart brengen en bepalen waardoor je een dekking wilt aanvragen. Eventerz helpt jou bij het maken van deze keuzes.

Eventerz voorziet je van tips en formats, om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bovendien beschikt Eventerz over een krachtig partnernetwerk, met samenwerkingspartners aan wie je veel deze zaken kunt uitbesteden. Het mooie is dat professionals en organisaties door het lidmaatschap bij Eventerz voordelig kunnen shoppen bij deze exclusieve partners.