Planning


Planning

Een goede planning voorkomt veel stress. Niet alleen de planning voor de dag zelf is belangrijk, maar ook de gehele planning in aanloop naar het evenement toe. Het creëren van overzicht en het vinden en vasthouden van de rode draad is hierin essentieel.

Eventerz deelt een overzichtelijk stappenplan voor het plannen van je evenement met je. Dit stappenplan helpt je overzicht te creëren en een concrete planning te maken, van 4 tot 6 maanden voorafgaand aan je evenement, tot en met de nazorg.

Bij het maken, en volgen, van een evenement planning komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan het opvragen van offertes, het vinden van een geschikte locatie, afspraken met de cateraar, het proces van de ticketverkoop, het afstemmen met de leveranciers, het aanvragen van subsidies en fondsen en het starten van de sponsorcampagne.

De praktijkervaring van Eventerz wordt met je gedeeld, zodat je niet in de veelgemaakte fouten en valkuilen trapt , maar vanuit een overzichtelijke planning de juiste zaken op het juiste moment in de tijd zal doen.