Studio Plakband


Hallo! Wij zijn Studio Plakband. Een magistraal bureau en nog bescheiden ook. Ons omschrijven is lastig. Toch doen we een poging.

Wij zijn de eerste zonnestraal na een avondje stappen, de donder van een drilboor, het vet op een roestige fietsketting, het mooiste meisje van de klas, de grote knop op je oude iPhone, de voorgevel van Bo Maerten, het goud onder aan de regenboog, het kruis van Arie Boomsma, het dividend aan het einde van het kwartaal, de lipgloss van Scarlett Johansson, de sixpack van de jeugd van tegenwoordig en dat ene concert waar je zo graag bij wil zijn.

In de tussentijd maakt Studio Plakband reclame en dingen. Soms zo goed dat mensen ervan houden. Soms dat mensen het haten. Maar altijd zo dat het ogen doet openen en het wordt onthouden. Misschien zijn dat de redenen waarom veel ondernemingen ons tot hun vriendelijke communicatie serviceprovider kiezen. Gevestigd in Groningen, tussen de kunstacademie en de Primark, werkt Studio Plakband aan datgene wat echt belangrijk is; liefde, geluk met het liefst een beetje (veel) humor.

Al nieuwsgierig?