Partners


Hier vind je alle partners van Eventerz waar je als lid met korting producten en diensten kan afnemen om jouw evenement nog succesvoller te maken

050 Crew

Crew regelen, dat is onze core-business. Wij leveren dus personeel  voor festivals, evenementlocaties, geluids- en lichtbedrijven, podiumverhuurders concertorganisatoren en ga zo maar door.

Dat doen wij lokaal (Noorderslag en cultuurcentrum De Oosterpoort in Groningen), regionaal (onder andere voor Faber AV uit St. Annaparochie, zij houden zich bezig met oa. Led schermen en indrukwekkende visuele ervaringen en landelijk: zoals voor Mojo, de grootste concertorganisator in Nederland. Ook in Groningen staan nog een aantal internationale artiesten op het programma in de zomer van 2022. Zo zullen Guns n’Roses en Green Day hun opwachting maken in het plaatselijke Stadspark.

Bekijk partner

2Join

2Join is het bedrijf voor al uw audiovisuele uitdagingen en producties. Met een team van 10 AV specialisten hebben wij ruime kennis in huis op het gebied van licht, geluid, video en LEDscherm oplossingen. Als vaste leverancier van o.a. de Q-music roadshow en vele kleine en grote festivals door heel Nederland heeft het ons gevormd tot een betrouwbare partner binnen onze branche. Of het nu gaat om livestreams in onze LED-studio of grote ledschermen tijdens evenementen of een volledig podium met licht en geluid. Ook LEDboarding rondom sportwedstrijden zoals DONAR of LYCURGUS verzorgen wij. 2Join staat voor samenwerken, en samen willen wij met U mooie dingen neerzetten waarvan gasten samen kunnen genieten.

Bekijk partner

MEEPLE

Het online eventplatform MEEPLE kan het best vergeleken worden met de online en digitale versie van een echte en fysieke evenementenlocatie, maar dan wel eentje met een enorme meerwaarde. Uitgangspunt van het platform is samenkomen, elkaar ontmoeten en kennis delen en dat alles kan in de eigen huisstijl. Het platform is volledig in te richten in de kleuren en de uitstraling die horen bij de huisstijl van het opdrachtgever met bijvoorbeeld: een lobby, informatiebalie, plenaire zaal, break-out rooms, beursstands, virtuele rondleiding, ronde tafels met 1:1 videochats en een netwerklounge.

Bekijk partner

Imperial Security & Safety

Imperial Security & Safety is een dynamisch en flexibel bedrijf met meerdere jaren ervaring op het gebied van veiligheid en beveiliging. Het bedrijf heeft afgelopen 10 jaar kunnen samenwerken met vooraanstaande opdrachtgevers. Daarbij hebben we veel kennis en expertise opgedaan. Dit heeft ons gemaakt tot een gerenommeerd bedrijf binnen onze branche.

We staan bekend om onze kennis, betrokkenheid, betrouwbaarheid en onze focus op gastheerschap. Vanuit het gastheerschap staat de beleving van de bezoekers voorop. Zij horen zich welkom en veilig te voelen.

Bekijk partner

Moneybird

We willen onze gebruikers iedere dag verrassen met de eenvoud van ons product. Door het intuïtieve en simpele karakter is de financiële administratie voor ondernemers een eitje. Wij zijn iedere dag weer trots op ons product en bouwen verder om het nog slimmer te maken.

Bekijk partner

Doelgroepbereikt

Doelgroepbereikt is jouw partner op het gebied van social media campagnes. Van het promoten van je event tot aan de ticketverkoop. | #Instagram #Facebook #LinkedIn

Bekijk partner

Responz Media

Responz Media BV is een veelzijdig acquisitiebureau met een uitgebreide portfolio. De laatste jaren hebben we ons voornamelijk toegespitst op het faciliteren van led-/videowalls op sport-, muziek- en culturele evenementen.

Door een slimme marketingstrategie is dit vaak kosteloos of met een fikse korting!

Op deze manier bieden we nagenoeg iedere evenementorganisatie in de mogelijkheid om het publiek te informeren, sponsoren te bedanken, de huisregels te vertonen etc. op een (mobiel) ledscherm. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Bekijk partner

Web Wings

Web Wings helpt bedrijven met het optimaliseren van hun website om tot meer leads en conversies te komen. Dit doen we door allereerst een modern, mobiel- en gebruiksvriendelijk webdesign te realiseren. Daarnaast gebruiken we onze expertise op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) om uw website ook daadwerkelijk organisch goed vindbaar te maken. De beste strategie voor de lange termijn. Daarnaast bieden we ook adverteren via Google aan om per direct bovenaan te staan met uw dienst of product. Om de naamsbekendheid te vergroten bieden we ook social media marketing aan via Facebook, Instagram en LinkedIn. Hierbij horen professionele bedrijfsfoto’s die wij op locatie komen maken en indien interesse een bedrijfsvideo.”

Bekijk partner

W&B Consultants

W&B Consultants is het subsidie- en projectadviesbureau met vestigingen in Gelderland en Brabant. Subsidies en fondsen vormen vaak een doolhof waar W&B Consultants als geen ander de weg in weet. Wij hebben een uitgebreid netwerk en kennen de weg naar subsidiegevers en fondsen. Wij zijn niet alleen actief in Nederland maar wij werken ook internationaal. Het bureau bevat allround business consultants, die uw project inhoudelijk vorm kunnen geven en financieel sluitend kunnen maken. Ook kunnen wij het programma- en projectmanagement voor u verzorgen.

Bekijk partner

Studio Plakband

Hallo! Wij zijn Studio Plakband. Een magistraal bureau en nog bescheiden ook. Ons omschrijven is lastig. Toch doen we een poging.

Wij zijn de eerste zonnestraal na een avondje stappen, de donder van een drilboor, het vet op een roestige fietsketting, het mooiste meisje van de klas, de grote knop op je oude iPhone, de voorgevel van Bo Maerten, het goud onder aan de regenboog, het kruis van Arie Boomsma, het dividend aan het einde van het kwartaal, de lipgloss van Scarlett Johansson, de sixpack van de jeugd van tegenwoordig en dat ene concert waar je zo graag bij wil zijn.

In de tussentijd maakt Studio Plakband reclame en dingen. Soms zo goed dat mensen ervan houden. Soms dat mensen het haten. Maar altijd zo dat het ogen doet openen en het wordt onthouden. Misschien zijn dat de redenen waarom veel ondernemingen ons tot hun vriendelijke communicatie serviceprovider kiezen. Gevestigd in Groningen, tussen de kunstacademie en de Primark, werkt Studio Plakband aan datgene wat echt belangrijk is; liefde, geluk met het liefst een beetje (veel) humor.

Al nieuwsgierig?

Bekijk partner

MailBlue

MailBlue | Dé alles-in-een e-mailmarketing software.
Met MailBlue verstuur & automatiseer je heel gemakkelijk krachtige en gerichte e-mails waarmee je jouw business laat groeien! Je stelt jouw doelgroep op de hoogte van actualiteiten en aanbiedingen met effectieve nieuwsbrieven, die je gemakkelijk zelf kunt bouwen en door jouw mailinglijst te segmenteren verzorg je relevante en effectieve marketingcampagnes.

Bekijk partner

SchitterendBlik

SchitterendBlik verhuurd unieke (rijdende) DJ acts die gegarandeerd voor voor aandacht en bekijks zorgen op uw evenement of feest. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen als u bij ons een act boekt. Wij kunnen het complete pakket voor u verzorgen inclusief DJ, licht en geluid. Zeer geschikt voor voor uw bedrijfsfeest, winkelcentrum promotie, trouwerij, merkactivatie, festival, guerrilla actie, winkel opening en Flashmobs.

Bekijk partner

van Ei naar Kip

Als videoproductiebedrijf maak je vandaag de dag niet alleen video’s, maar denk je mee met je klanten. Dat is juist waar wij sterk in zijn. Door jaren ervaring in diverse branches weten wij wat de juiste aanpak is.

Onze veelzijdigheid zit in ons brede aanbod van diensten. Wij maken bedrijfsfilms en online videocontent. Hierbij kun je denken aan instructievideo’s, reviewvideo’s en socialmediavlogs. Ook verzorgen wij webinars en livestreams. Wij kunnen je ook van dienst zijn als ondersteunende partner, bijvoorbeeld wanneer je als organisatie zelf al veel kennis in huis hebt.

Voor de evenementen sector kunnen wij de technische partner zijn op het gebied van (hybride) online events. Wij verzorgen zowel het licht, beeld en geluid. Daarnaast kunnen wij door onze marketing achtergrond ook ingezet worden in de promotie vooraf aan het event. Of de after sales doormiddel van een after movie.

Bekijk partner

Volle Zalen

Al meer dan 30 jaar ondersteunt Volle Zalen de promotie van culturele evenementen en activiteiten die in Noord-Nederland plaatsvinden, met de verspreiding van posters, flyers, magazines en kranten. Met onze flyerdisplays, posterframes en plekken bij culturele instellingen, horeca, lokale middenstanders, supermarkten, toeristische trekpleisters en onderwijsinstellingen zorgen wij ervoor dat jouw event bij de doelgroep onder de aandacht komt. Volle Zalen is daarnaast uitgever, met BUHNE “Cultuurmagazine van het noorden” en de tweewekelijkse uitagenda “de UITloper” (on- en offline) brengen wij cultuur op eigen wijze en bij grote groepen in beeld.

Bekijk partner

Jennifer Delano

Ik ben Jennifer Delano en houd mij bezig met het aantrekken van free publicity. Vanuit mijn bedrijf DelanoPR werk ik met een team aan het zichtbaar maken van organisaties en hun activiteiten zoals events. Elke dag pitch ik verhalen aan de media zodat mijn klanten veel meer exposure krijgen en de marketing en branding daarmee wordt ondersteund. Eerder kreeg ik events in de nationale kranten zoals Metro, Trouw, Parool en tv programma’s als Hart van Nederland en regionale tv als AT5.

Bekijk partner

Peprrz

Which pepper fits your brand? Peprrz branding staat voor het creëren van oprechte merken. Bij Peprrz krijg je analyse, strategie en creativiteit in één! De perfecte mix tussen strategie en ontwerp voor jouw evenement. Stap in de wereld van Peprrz waar we theorieën mixen met kleuren en smaken zodat we een recept op maat kunnen creëren voor jouw evenement.

Bekijk partner

Diepzeekonijn

Diepzeekonijn is een mediabedrijf met jonge creatievelingen. Diepzeekonijn onderscheid zich van de massa en laat haar klanten zien wie ze écht zijn en hoe hun stad, merk of onderneming zich kan onderscheiden van de massa. Diepzeekonijn maakt het zichtbaar, met pakkende verhalen en beeldbepalende foto- en videocontent die de klant online (en uiteraard ook offline), via de juiste strategie, goed en langdurig in beeld brengt. Op het netvlies en tussen de oren van hun doelgroep. Diepzeekonijn biedt een breed scala aan diensten: van persoonlijk portret tot corporate presentatie, van live streaming media tot podcast, van bedrijfsfeest tot congres, van testimonial tot commercial… Diepzeekonijn maakt het voor je!

Bekijk partner

About Online Video

About Online Video is een producent van online video content. Wij zijn een team creatieve

videomakers met jarenlange ervaring in de productie van film en televisie. ’Zien doet geloven’ en
daarom geloven wij in de kracht van storytelling en de productie van kwalitatief hoogwaardige video
content. We produceren bedrijfsfilms, min-docu’s, animaties, web- of vodcasts voor merken en
bedrijven die het verschil willen maken.

Bekijk partner

Ulteam Training

Ben je op zoek naar training, coaching of begeleiding op het gebied van projectmanagement en eventmanagement?  Vind je het fijn om te sparren over je aanpak, of begeleid te worden in jouw rol als evenement organisator? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk partner

Niquell

Niquell organiseert grote en kleinschalige bedrijfsevenementen, zakelijke evenementen en duurzame evenementen zowel online, offline als hybride.

Heeft u zelf al een idee voor uw evenement? Of laat u dat liever helemaal aan ons over? Het kan allebei!

Samen maken we dat mooie moment, waarbij Niquell ontzorgt en als aanspreekpunt dient voor alles en iedereen.

Bekijk partner

WEBO Verhuur

WEBO Verhuur, gespecialiseerd in de verhuur van tijdelijk hekwerk, is een flexibel en modern verhuurbedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Wij bieden een totaaloplossingen en uiteenlopende toepassingen op het gebied van tijdelijke afzetting voor de eventbranche door geheel Nederland en grensgebieden.

Naast de vele kilometers dranghekken, evenementenhekken en bouwhekken kunnen wij alle benodigde accessoires meeleveren. Korte communicatielijnen waarborgen gemaakte afspraken met onze opdrachtgevers. Tevens ontzorgen wij onze opdrachtgevers met de volledige montage & demontage 24/7 indien gewenst.

Bekijk partner

Bella Ballon

Met Bella Ballon op je event, kunnen ouders genieten van een ontspannen dag met vrolijke kinderen. Samen met de kinderen beleeft Bella Ballon spannende avonturen. Ze neemt de kinderen mee naar een wereld vol magie. Met haar ballonnen brengt ze verhalen tot leven en stimuleert ze de fantasie van de kinderen. Met haar aanstekelijke lach en haar vrolijke verschijning bezorgt ze de kinderen een onvergetelijke dag gevuld met kleur, muziek en lucht.

Bekijk partner

Staal Boersema

Als er een event wordt georganiseerd loop je als organisator tegen allerlei risico’s aan, van event bepalende personen die niet komen opdagen, schade aan gehuurde zaken, aansprakelijkheid, ongevallen, productiekosten bij annulering. Staal Boersema Advies groep adviseert en bemiddelt in Evenementenverzekeringen waarbij deze risico’s (modulair) kunnen worden verzekerd. Van festivals tot sportevenementen, in Nederland of daarbuiten.

Bekijk partner

Centercom

Centercom is niet zomaar een buitenreclame exploitant. We zijn de marktleider op het gebied van A0 affichage. Met een vast netwerk van meer dan 35.000 A0 vlakken verspreid in meer dan 70 gemeenten door heel Nederland, hebben wij een breed scala aan advertentiemogelijkheden, waarbij uw buitenreclame campagne bij Centercom niet te missen is onder uw doelgroep en in het straatbeeld.

Centercom is creatief, flexibel en staat voor kwaliteit en service. Door de vele vlakken en de keuze uit de verschillende series, krijgt u altijd een campagne die gerant staat voor een hoge contactfrequentie en de aandacht die uw campagne verdient om bedoelde boodschap over te brengen onder uw doelgroep. Dit is dan ook waar wij trots op zijn.

Bekijk partner

Wildsea

Wij zijn liefhebbers. Wat wij doen, doen we goed en met overgave. Wij geloven dat creativiteit de basis is voor elke innovatie. En dat iedereen creatief is.

Daarom werken wij in onze teams altijd met meerdere specialismen samen. Zo blijven wij onze klanten verrassen met unieke oplossingen

Wild Sea bedenkt, ontwerpt en realiseert online en offline combinaties van websites, mobiele applicaties, games en interactieve media.
Wij maken belevenissen die het hele netwerk van onze opdrachtgevers omvatten en samenbrengen.

Belevenissen die leiden tot succes van onze opdrachtgevers.

Bekijk partner

Eureka Creates

The Eureka! team is wired for creativity.

We know that content marketing and branding can work wonders for every event planner and we are ready to make it work for you too!

Coming from various backgrounds, our team members are international and multilingual, we’ve dipped our toes in various industries over the last decade. But together, we join forces to capitalize on each others’ strengths and offer the most complete services within our areas of expertise.
Our highly energetic team relies on a broad set of skills to analyze and better understand your needs.
We work with you to develop your business as if it’s ours and support you in strengthening your digital footprint.

 

 

Bekijk partner

Aftermovies

Al ruim 10 jaar maken wij met ons team van video professionals, aftermovies voor veel organisaties, bedrijven en verenigingen.

Aftermovies op evenementen met meerdere cameramannen Multicam, een camera crane van 7m, drones, 360graden VR camera’s, livestreaming het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Met ons grote team kunnen we veel projecten aan. Vraag naar de mogelijkheden en voor een offerte op maat.

Bekijk partner