De branche weer opbouwen!

De branche weer opbouwen!


Het organiseren van een evenement is niet altijd een even gemakkelijke taak. Hier komt veel meer bij kijken dat men vaak denkt. Mijn naam is Paul van Put, eigenaar van Eventerz. Sinds 2008 werk ik als organisator / allround eventmanager van festivals, outdoor evenementen, beurzen, congressen en netwerkevenementen. Zo heb ik inmiddels al 15 jaar ervaring met het organiseren van evenementen en meer dan 100 producties op mijn naam staan. Vanuit mijn ervaring als evenementenorganisator startte ik Eventerz.

Eventerz is een community waarbij kennis, inspiratie en netwerk worden samengebracht. Zo zorgen we ervoor dat je vanaf het creëren van een concept tot het organiseren van het evenement en daarna de nazorg volledig wordt voorzien van de juiste informatie. Hoe kom je bijvoorbeeld tot een goed en succesvol concept van je evenement? Eventerz helpt je hier stap voor stap je concept te bepalen, om daar vervolgens een goed verhaal en heldere doelstellingen aan te verbinden.

Bij het organiseren van een evenement kom je ook in aanmerking met regelgeving. Veel organisatoren vinden deze aspecten niet het leukste onderdeel van het vak. Eventerz helpt je met al deze zaken omtrent regelgeving, zodat je de risico’s zo klein mogelijk houdt en de zaken goed geregeld hebt. Dit geeft rust en overzicht. Wij voorzien onze members van tips en formats, om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Bij Eventerz zijn alle informatie, contacten, inspiratie en formats over het organiseren van een succesvol evenement op één plek gebundeld. Je doet hier constant kennis en inspiratie op en wordt op de hoogte gehouden van de leuke en belangrijkste nieuwtjes in de wereld van evenementen. Zo kunnen we organisatoren helpen om nieuwe concepten in de markt te zetten en nieuwkomers op de markt helpen om vanuit het niets evenementen te organiseren.