Ontdek hoe gemakkelijk het is om succes te behalen met jouw evenementen!

Ga voor succes met Eventerz

Dé community voor organisatoren van evenementen.

Het organiseren van een evenement is niet altijd een even gemakkelijke taak. Hier komt veel meer bij kijken dat men vaak denkt. Bij Eventerz helpen we jou hier graag bij.

Mijn naam is Paul van Put, eigenaar bij Eventerz. Sinds 2008 werk ik als organisator / allround eventmanager van festivals, outdoor evenementen, beurzen, congressen en netwerkevenementen. Zo heb ik inmiddels al 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en meer dan 100 producties op mijn naam staan.

Vanuit mijn ervaring als evenementenorganisator startte ik Eventerz. Eventerz is een community waarbij kennis en netwerk worden samengebracht. Zo zorgen we ervoor dat je vanaf het creëren van een concept tot het organiseren van het evenement en daarna de nazorg volledig wordt voorzien van de juiste informatie.

Start nu

Haal het maximale uit jouw evenement!

Ga voor een Free Member abonnement

Wil je Eventerz eerst uitproberen? Geen enkel probleem! Wij snappen erg goed dat onze online community haast te mooi lijkt om waar te zijn. Graag bewijzen we jou het tegendeel. Meld je daarom nu aan en krijg toegang tot onze Free Member omgeving! Meld je via de knop hieronder aan voor je gratis Free Member account.

Gratis toegang tot

  • Samenvatting E-learning
  • Planning evenement
  • Format vergunning aanvraag
  • Marketing campagne opzet
  • Tips events en concerten
  • Contact met andere free members
Eventerz

Haal het maximale uit jouw evenement!

Kan jij niet wachten om deel uit te gaan maken van onze online community en jouw evenementenkennis te verbreden? Meld je dan vandaag nog gratis aan voor Eventerz. Samen maken we van jouw evenementen een daverend succes!

Direct toegang krijgen